Meijer Verhuur

Hoogwerker te huur!

Veilig klussen op hoogte? Huur dan een van onze hoogwerkers.

Onze zeer compacte hoogwerkers kunnen op de meest kleine plaatsen gebruikt worden, zodat de machines breed inzetbaar zijn rond het huis of bedrijf. Voor klussen aan de gevel, het dak, of het snoeien van hoge bomen, geen klus is te moeilijk met het gebruik van een hoogwerker.

Hoogwerker huren

Onze machines zijn per dag te huur, maar ook voor meerdere dagen, niet elke klus duurt immers even lang. Door de drukke bezetting is het nodig dat u tijdig reserveert zodat u uw werkzaamheden goed kunt plannen en benodigd materiaal en gereedschap tijdig in huis heeft.

Gebruik hoogwerker

Onze hoogwerkera zijn een zgn. spinhoogwerkers, zeer compacte machines in ingeklapte toestand. Door de rupsbanden kan de machine op de meest kleine plaatsen ingezet worden. Bij het gebruik is het noodzakelijk dat de poten worden uitgeklapt en en goed worden ondersteunt. Om veilig te werken is het belangrijk dat u zich goed aan de regels houdt van maximale hoogte en het zijwaartse bereik. In de kooi dient u ook gezekerd te zijn.

Benzine of stroom

Wij zijn voorbereid op een groene toekomst, de hoogwerkers kunnen geheel op groene stroom werken zodat uitlaatgassen tijdens het werk verleden tijd zijn. Zeker in de kleine ruimtes waar de machines kunnen staan is werking op stroom aan te bevelen.

Onze hoogwerkers

Maak een keus uit een van onze hoogwerkers:
Octopus 14, werkhoogte tot 14 m, zijwaarts bereik 6,85 m
Octoplus 21, werkhoogte tot 21 m, zijwaarts bereik 10,6 m

Meijer Verhuur Hoogwerkers