Meijer Verhuur

Hoogwerker te huur!

Veilig klussen op hoogte? Huur dan onze hoogwerker.

Onze zeer compacte hoogwerker kan op de meest kleine plaatsen gebruikt worden, zodat de machine breed inzetbaar is rond het huis of bedrijf. Voor klussen aan de gevel, het dak, of het snoeien van hoge bomen, geen klus is te moeilijk met het gebruik van de hoogwerker.

Hoogwerker huren

Onze machine is per dag te huur, maar ook voor meerdere dagen, niet elke klus duurt immers even lang. Door de drukke bezetting is het nodig dat u tijdig reserveert zodat u uw werkzaamheden goed kunt plannen en benodigd materiaal en gereedschap tijdig in huis heeft.

Gebruik hoogwerker

Onze hoogwerker is een zgn. spinhoogwerker, een zeer compacte machine in ingeklapte toestand. Door de rupsbanden kan de machine op de meest kleine plaatsen ingezet worden. Bij het gebruik is het noodzakelijk dat de poten worden uitgeklapt en en goed worden ondersteunt. Om veilig te werken is het belangrijk dat u zich goed aan de regels houdt van maximale hoogte en het zijwaartse bereik. In de kooi dient u ook gezekerd te zijn.

Benzine of stroom

Wij zijn voorbereid op een groen toekomst, de hoogwerker kan geheel op groene stroom werken zodat uitlaatgassen tijdens het werk verleden tijd zijn. Zeker in de kleine ruimtes waar de machine kan staan is werking op stroom aan te bevelen.

Hoogwerker specificaties

Voordat u een hoogwerker huurt is het handig om te weten wat de hoogwerker kan.

Onze Oil&Steel Octopus 14 heeft een werkhoogte van 14 meter en een zijwaarts bereik van 6,85 meter. Dit zijn de twee belangrijkste zaken waarmee u rekening moet houden.
Een hoogte van 14 meter is ruim 3 etages hoog, maar dan moet de hoogwerker dicht bij de gevel staan. Staat de hoogwerker verder weg dan neemt de maximale hoogte af.

Het voordeel van onze machine is dat deze slechts 78 cm breed is en makkelijk door smalle gangpaden kan en ook door de meeste schuttingdeuren past. Let wel op de hoogte in ingeklapte vorm, deze is bijna 2 meter, en het gewicht van de machine is 1900 kilogram.

Met uitgeklapte poten heeft de machine een oppervlakte van 3x3 meter nodig.

 

Meijer Verhuur Hoogwerker